Sustainable Postharvest Technologies for Fruits and Vegetables

Artikelnummer: 978-1-03-242601-3
Einband: Fester Einband
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CHF 320.00
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This book covers various sustainable postharvest treatments and technologies that are effective for the delay of postharvest senescence and deterioration. Among the various technologies, the use of controlled atmosphere, dynamic control atmosphere, modified atmosphere and hypobaric conditions has potential for the fruits and vegetables industry

This book covers various sustainable postharvest treatments and technologies that are effective for the delay of postharvest senescence and deterioration. Among the various technologies, the use of controlled atmosphere, dynamic control atmosphere, modified atmosphere and hypobaric conditions has potential for the fruits and vegetables industry

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VerlagTaylor and Francis
EinbandFester Einband
Erscheinungsjahr2024
Seitenangabe468 S.
AusgabekennzeichenEnglisch
Abbildungenschwarz-weiss Illustrationen, Raster,schwarz-weiss, Zeichnungen, schwarz-weiss, Tabellen, schwarz-weiss
MasseH28.0 cm x B21.0 cm x D3.5 cm 453 g
CoverlagCRC Press (Imprint/Brand)
AutorAli, Sajid (Hrsg.) / Mir, Shabir Ahmad (Hrsg.) / Dar, B.N. (Hrsg.) / Ejaz, Shaghef (Hrsg.)

Über den Autor Sajid (Hrsg.) Ali

215782655

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