Suchen

Root & Leaf

Big, bold vegetarian food

With the will to eat less meat now prevalent beyond vegetarianism, Rich Harris explores the best ways to enhance plant-based meals through smoking, pickling and fermenting as well as commonplace roasting and braising.

Artikelnummer: 978-0-85783-441-6
Fr. 35.50
decrease increase
Teilen

With the will to eat less meat now prevalent beyond vegetarianism, Rich Harris explores the best ways to enhance plant-based meals through smoking, pickling and fermenting as well as commonplace roasting and braising.

Produktspezifikation
Verlag Octopus Books
Einband Fester Einband
Erscheinungsjahr 2018
Seitenangabe 208 S.
Ausgabekennzeichen Englisch
Masse H26.8 cm x B20.5 cm x D2.0 cm 910 g
Coverlag Kyle Books (Imprint/Brand)
Artikelart Lager
Autor Harris, Rich
Schreiben Sie Ihre eigene Bewertung
  • Nur registrierte Benutzer können Rezensionen verfassen
  • Schlecht
  • Sehr gut
Produktspezifikation
Verlag Octopus Books
Einband Fester Einband
Erscheinungsjahr 2018
Seitenangabe 208 S.
Ausgabekennzeichen Englisch
Masse H26.8 cm x B20.5 cm x D2.0 cm 910 g
Coverlag Kyle Books (Imprint/Brand)
Artikelart Lager
Autor Harris, Rich
Filters
Sort
display